GEOiDLogo Logo
Nederlands
Deutsch
English

GEOiDX

GEOiD

GEOiDX bevat het Meetvenster om hoeveelheden te bepalen, het Rapportvenster om te sorteren, filteren en totaliseren en in de toekomst een Presentatietab om vanuit de basistekening met een druk op de knop een fraaie thematische kaart te vervaardigen. Zelf ontdekken? Probeer gratis uit.

GEOiD

GEOiD

De volledige versie van GEOiD bevat drie onderdelen te weten het Meetvenster om hoeveelheden te bepalen, het Rapportvenster om te sorteren, filteren en totaliseren en het Presentatievenster om vanuit de basistekening met een druk op de knop een fraaie thematische kaart te vervaardigen.

COL-Server

GEOiD-Viewer

The COL-Server is our application for issuing licenses if you have a COL-Server maintenance contract. This allows you to install and use GEOiD(X) on any PC up to the maximum number of licenses purchased. You are then not bound to use GEOiD(X) on a specifically designated PC.

GEOiDX in de Cloud

Installeer de GEOiDX software op een server gebaseerd platform, zoals MS Windows Server of Citrix. Het maakt niet uit of de server zich op kantoor of in de Cloud bevindt.

Werkt ook voor u

Gebruik uw muis om snel hoeveelheden te bepalen. Met het geheel door uzelf in te delen GEOiDX-Menu, kunt u uw werk nog verder versnellen. Maak eenvoudig hergebruik van eerdere metingen. Zet een filter om te zien of u alles gehad heeft.

Licentievormen

GEOiDX kent 2 verschillende licentievormen. PCL is een licentie voor 1 enkele PC of laptop. COL-Server is een flexibele licentievorm, welke meer dan 1 licentie kan verwerken. Zo kunt u om de beurt of met meerdere tegelijk met GEOiDX werken.

Hoofdscherm

GEOiD Main

In het hoofdscherm opent u de tekening waar vanaf u de hoeveelheden wilt bepalen. Na de schaalbepaling kunt u gaan meten. Tevens kunt u filters zetten of kleuren van de geïmporteerde tekening aanpassen.

Rapport

GEOiD Report

In het rapport toont u totalen en subtotalen over één of meerdere tekeningen, al dan niet nadat u een filter heeft geactiveerd. De resultaten kunt u exporteren naar MS Excel of elk willekeurig calculatieprogramma of opslaan als Excel werkblad inclusief formules.

Presentatie

GEOiD Presentation

Presenteer uw tekening inclusief hoeveelheden al dan niet gefilterd als thematische kaart. Handig voor op de werkvloer, of tijdens een bespreking als u niet over een computer beschikt als overzicht voor uw (onder)aannemer of de klant.

GEOiDX-Menu

GEOiD-Menu

Het GEOiDX-Menu is het hulpmiddel bij uitstek om in één handeling diverse acties uit te voeren zoals bijvoorbeeld het activeren van de gewenste meetfunctie, het selecteren van de juiste calculatiecode, lijn- en arceerkleur. Tevens kunt u geheugenvelden maken voor bijvoorbeeld wandhoogte of sparingen.

GEOiDX en tablet (PC)

Digitaal maar toch meer het gevoel van papier? GEOiDX werkt ideaal met bijvoorbeeld de Cintiq reeks van Wacom. Een groot scherm met een pen, waarmee het net lijkt of u vanaf papier meet, maar dan met de digitale voordelen. De tablet PC biedt u niet alleen veel comfort, maar geeft ook versnelling aan het meetproces.

Dynamische koppeling

GEOiD Dynamische koppeling omvat een zogeheten bi-directionele data uitwisseling, welke het mogelijk maakt om invoer op één positie automatisch door te geven aan gekoppelde posities in andere software. Omdat GEOiD's grafische weergave gekoppeld is met de meetstaat, wordt elke wijziging in gekoppelde software automatisch grafisch weergegeven.

Gebruikt u de volledige versie van GEOiD in combinatie met MS Excel? Dan verzorgen wij voor u geheel kosteloos een dynamische koppeling!

GEOiDX

GEOiDX onze spraakmakende software voor het hoeveelheden bepalen vanaf tekeningen. De software bevat een breed scala aan praktische meet- en bewerkingsopties. Inclusief geavanceerde totalisering, exporteren van hoeveelheden, filter technieken en inspirerende presentaties.

Video Galerij

Nieuws

  • Nieuw in versie 1.0 Dockable vensters;
    Meerdere tekeningen kunnen geopend worden;
    Meerdere tekeningen op aparte tabs importeren;
    Elke Code heeft een eigen Layer;

Contact

LinkedIn Skype Facebook