GEOiDLogo Logo

DrawingBoard VI

DrawingBoard VI

Maak uitgebreide en nauwkeurige ontwerpen met de DrawingBoard VI. Het groot formaat digitizer is marktleider in resolutie en nauwkeurigheid voor o.a. blauwdruk meten. Een snelle en eenvoudige installatie, samen met geavanceerde integratie functies, maakt de DrawingBoard VI tot de digitizer voor elk project ongeacht de omvang. Ideaal in combinatie met AutoCAD®. Voor gebruik met ACAD 2017 is een speciale GTCO/Calcomp driver nodig.

Surface Lit DrawingBoard

Surface Lit DrawingBoard

Verbeter het zicht en focus op uw ontwerpen met de Surface-Lit DrawingBoard. De grootformaat digitizer bevat een dunne laag LED achtergrondverlichting ontworpen voor optimale verlichting. De Surface-Lit DrawingBoard garandeert het hoogst mogelijke niveau als het gaat om data integriteit.

Roll-Up III

Roll-Up III

Maak van elke omgeving in een dynamische werkomgeving. De Roll-Up III digitizer is draagbaar en ontworpen met GTCO CalComp door Turning Technologies exclusieve, gepatenteerde Redundant Grid Technology™ voor een grotere duurzaamheid en robuustheid. Eenvoudige installatie maakt de Roll-Up III ideaal voor gebruik op kantoor of onderweg.

Klik hier voor accesoires

GEOiDX

GEOiDX onze spraakmakende software voor het hoeveelheden bepalen vanaf tekeningen. De software bevat een breed scala aan praktische meet- en bewerkingsopties. Inclusief geavanceerde totalisering, exporteren van hoeveelheden, filter technieken en inspirerende presentaties.

Video Galerij

Nieuws

  • Nieuw in versie 1.0 Dockable vensters;
    Meerdere tekeningen kunnen geopend worden;
    Meerdere tekeningen op aparte tabs importeren;
    Elke Code heeft een eigen Layer;

Contact

LinkedIn Skype Facebook